Un bărbat a murit în urma impactului dintre un un tir şi un autoturism, pe DN 7, în Arad

Un bărbat a murit în urma unui accident care a avut loc, miercuri, între un tir şi un autoturism, pe DN 7, în zona localităţii Bârzava, judeţul Arad. Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate, pe un sens.

259 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit în urma impactului dintre un un tir şi un autoturism, pe DN 7, în Arad

Un bărbat a murit în urma impactului dintre un un tir şi un autoturism, pe DN 7, în Arad

Potrivit reprezentanţilor ISU Arad, în urma impactului dintre tir şi autoturism, şoferul maşinii a murit.

„Garda de intervenţie nr. 1 Bârzava din cadrul Secţiei de Pompieri Bârzava intervine cu un echipaj descarcerare şi un echipaj SMURD pentru extragerea unei victime, bărbat, decedat, în urma unui accident rutier produs pe raza comunei Barzava, între un autotren şi un autoturism. În urma accidentului, a rezultat o victima, şoferul autoturismului”, au transmis reprezentanţii ISU Arad.

În urma impactului, ambele vehicule au părăsit partea carosabilă.

Drumul National 7 este blocat pe un sens de mers în zona producerii accidentului.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici