Un bărbat a murit înecat la Mangalia, deşi era arborat steagul roşu, care interzice scăldatul

Un bărbat a murit înecat, marţi, la Mangalia, după ce a intrat în mare deşi pe plajă era arborat steagul roşu, care interzice scăldatul. Alte două persoane au fost aproape de înec, tot pe plajele din sudul litoralului.

837 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit înecat la Mangalia, deşi era arborat steagul roşu, care interzice scăldatul

Un bărbat a murit înecat la Mangalia, deşi era arborat steagul roşu, care interzice scăldatul

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, marţi după-amiază, pe plaja Belvedere din Mangalia, unde un bărbat în vârstă de 44 de ani fusese scos, inconştient, din valurile mării.

La faţa locului a fost trimis inclusiv elicopterul SMURD, iar cadrele medicale au încercat zeci de minute resuscitarea bărbatului. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a fost declarat decedat.

Alte două cazuri similare s-au petrecut în jurul prânzului, pe plaje din Eforie.

Prima intervenţie a avut loc în jurul orei 11:50, când o persoană a fost la un pas de înec pe plaja Roxy din Eforie Nord, iar a doua s-a produs o oră mai târziu, tot la Eforie Nord.

În ambele cazuri, persoanele au fost scoase conştiente din valuri, de către salvamari, primind apoi îngrijiri medicale pe plajă.

Pe plajele din sudul litoralului este arborat steagul roşu, care interzice scăldatul în mare, dar foarte multe persoane nu ţin cont de acest fapt.

Până acum, 25 de persoane au murit înecate în apele mării, pe litoralul românesc, de la începutul acestui sezon estival.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici