Un bărbat a primit în poştă un plic cu o substanţă albă şi hârtii pe care scrie „Antrax”

Poliţiştii din Botoşani sunt în alertă, după ce, in cursul zilei de joi, un bărbat a anunţat ca a primit în cutia poştală un plic în care se afla o substanţă albă şi o hârtie pe care scria „Antrax”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1094 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a primit în poştă un plic cu o substanţă albă şi hârtii pe care scrie „Antrax”

Un bărbat a primit în poştă un plic cu o substanţă albă şi hârtii pe care scrie „Antrax”

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Botoşani fac, joi, verificări după ce un bărbat a primit acasă un plic, care avea un timbru de Lituania.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a sesizat poliţia despre faptul că a găsit în cutia poştală de acasă un plic pe care era trecută adresa sa şi pe care era pus un timbru de Lituania.

Bărbatul a desfăcut plicul, iar în interior a găsit o substanţă de culoare albă, dar şi un fragment de hârtie pe care scria „Antrax” şi o recomandare: să sune la 112, susţin sursele citate.

Poliţiştii Serviciului de Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase au preluat plicul şi au sesizat şi alte instituţii care trebuie să intervină în astfel de cazuri.

Taguri:
alertă,
antrax,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici