Un bărbat care a aderat la gruparea MISA în 1996, dat dispărut de familie după 15 ani

Un bărbat din judeţul Constanţa, care a plecat de acasă în Grecia, în 1996, la scurt timp după ce intrase în gruparea MISA, a fost dat dispărut de familie după mai mult de 15 ani, timp în care rudele nu au mai avut nicio veste de la el.

357 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care a aderat la gruparea MISA în 1996, dat dispărut de familie după 15 ani

Constanţa: Un bărbat care a aderat la gruparea MISA în 1996, dat dispărut de familie după 15 ani (Imagine: Cristian Andreescu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Mihai Soare, acum în vârstă de 42 de ani, a aderat în vara anului 1996 la gruparea condusă de Gregorian Bivolaru, iar în luna noiembrie a aceluiaşi an şi-a anunţat familia că pleacă în Grecia, cu mai multe persoane pe care le cunoscuse în MISA.

"El a spus familiei că le va scrie peste zece ani şi nu a făcut-o. Din motive numai de ei ştiute, membrii familiei au mai aşteptat câţiva ani până când au anunţat dispariţia bărbatului", spun poliţiştii constănţeni.

Oamenii legii i-au luat semnalmentele, pe care le-au făcut publice în speranţa că poate Mihai Soare s-a întors în ţară şi cineva l-a văzut. Acesta are înălţimea de 1,70 - 1,75 metri, constituţie atletică, par brunet ondulat, ochii negrii.

Poliţiştii constănţeni mai spun că vor lua legătura şi cu colegii lor eleni, cărora le vor transmite semnalmentele bărbatului dispărut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici