Un bărbat care şantaja o femeie că va publica materiale compromiţătoare cu ea, arestat

  • Un bărbat de 27 de ani, ajutat de iubita sa, în vârstă de 25 de ani, au şatajat o femeie de 45 de ani, din Lopătari, judeţul Buzău, că vor publica materiale compromiţătoare cu ea dacă nu le dă bani.
  • Bărbatul a fost arestat preventiv.
3814 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care şantaja o femeie că va publica materiale compromiţătoare cu ea, arestat

Un bărbat care şantaja o femeie că va publica materiale compromiţătoare cu ea, arestat

Tânărul de 27 de ani, din Mânzăleşti, a fost surprins în flagrant de poliţiştii buzoieni, în timp ce primea bani de la victimă, o femeie, de 45 de ani, din Lopătari.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie - februarie a.c., femeia ar fi fost ameninţată telefonic de acesta, în scopul de a-i remite o sumă de bani, pentru a nu prezenta cunoscuţilor săi materialele foto/video. În activitatea infracţională, ar fi fost implicată şi concubina bărbatului, o tânără, de 25 de ani, din Lopătari”, transmite, luni, Poliţia Buzău.

Poliţiştii au ridicat medii de stocare, pentru percheziţia informatică.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. Ulterior, instanţa a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, iar faţă de tânăra de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub măsura controlului judiciar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici