Un bărbat, dat în urmărire de poliţiştii austrieci pentru trafic de migranţi, a fost prins în Bihor

Un bărbat dat în urmărire internaţională de autorităţile austriece a fost prins de poliţiştii bihoreni. Bărbatul este căutat pentru trafic de migranţi şi va fi predat austriecilor.

260 afișări
Imaginea articolului Un bărbat, dat în urmărire de poliţiştii austrieci pentru trafic de migranţi, a fost prins în Bihor

Un bărbat, dat în urmărire de poliţiştii austrieci pentru trafic de migranţi, a fost prins în Bihor

Bărbatul de 41 de ani, din comuna Tileagd, judeţul Bihor, a fost găsit de poliţiştii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd.

Acesta era dat în urmărire internaţională. Autorităţile judiciare austriece au emis pe numele bărbatului de 41 de ani un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea, pe teritoriul Austriei, a infracţiunii de trafic de migranţi.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat la Curtea de Apel Oradea, magistraţii emiţând pe numele acestuia un mandat de arestare provizorie pentru 15 zile, în vederea predării către autorităţile judiciare din Austria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici