Un bărbat de 30 de ani a fost preluat de medici de la Aeroportul Sibiu, cu febră, după ce a călătorit în Italia

  • Un bărbat care a călătorit în Veneţia, Italia, a fost preluat de echipajele medicale, luni, de pe Aeroportul Sibiu, cu febră.
  • Bărbatul a ajuns la Sibiu cu o cursă de la Viena.
  • Transportul lui s-a desfăşurat în condiţii de siguranţă cu autospeciala de transport victime multiple.
3250 afișări
Imaginea articolului Un bărbat de 30 de ani a fost preluat de medici de la Aeroportul Sibiu, cu febră, după ce a călătorit în Italia

Un bărbat de 30 de ani a fost preluat de medici de la Aeroportul Sibiu, cu febră, după ce a călătorit în Italia

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Cosmin Balcu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a călătorit în Italia, Veneţia şi a ajuns la Sibiu cu o cursă aeriană din Viena, având stare febrilă.

„L-am preluat cu izolare şi îl ducem la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, unde medicii îi vor face analize pentru a stabili diagnosticul. Acesta are stare febrilă şi a declarat că a fost în Italia. Noi luăm măsurile maximale în astfel de cazuri”, a spus Cosmin Balcu.

Bărbatul de 30 de ani a fost transportat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru investigatii medicale.

Transportul lui s-a desfăşurat în condiţii de siguranţă cu autospeciala de transport victime multiple.

Un bărbat de 84 de ani din Lombardia a murit din cauza coronavirusului. Bilanţul persoanelor decedate ajunge la 5. Vârstnicul era din zona Caselle Lanne, Lombardia. Potrivit comisarului de urgenţă citat de agenţia italiană de presă, Angelo Borrelli, numărul persoanelor infectate în Italia a ajuns la 219.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici