Un bărbat de 42 de ani, acuzat de clonarea unor carduri bancare în SUA, arestat în Mureş

  • Un bărbat de 42 de ani din Reghin, pe numele căruia autorităţile din SUA au formulat o cerere de asistenţă, a fost arestat provizoriu pentru 30 de zile
  • Acesta este bănuit că din 2019 până acum ar fi clonat mai multe carduri bancare şi ar fi retras bani din conturile victimelor.
937 afișări
Imaginea articolului Un bărbat de 42 de ani, acuzat de clonarea unor carduri bancare în SUA, arestat în Mureş

Un bărbat de 42 de ani, acuzat de clonarea unor carduri bancare în SUA, arestat în Mureş

Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţiştii din Mureş au pus, duminică, în executare un mandat de aducere, emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Mureş, pe numele unui bărbat de 42 de ani, din Reghin.

„Autorităţile judiciare din SUA au formulat o cerere de asistenţă cu privire la cel în cauză”, au transmis poliţiştii.

Bărbatul este bănuit că, împreună cu alte persoane, din 2019 şi până în prezent, ar fi instalat dispozitive de acces la diverse bancomate şi terminale de plată. Aceştia ar fi colectat astfel numere de conturi şi informaţii de cont, iar, ulterior, ar fi efectuat mai multe retrageri de numerar din conturile victimelor.

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut şi o percheziţie în locuinţa bărbatului.

Acesta a fost prezentat instanţei, care a emis un mandat de arestare provizorie pentru 30 de zile, în vederea extrădării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici