Un bărbat de 45 de ani a fost internat la Psihiatrie după ce ar fi violat o fată de 14 ani

Un bărbat de 45 de ani a fost internat la secţia de psihiatrie a Spitalului din Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, după ce ar fi violat o fată de 14 ani.

1149 afișări
Imaginea articolului Un bărbat de 45 de ani a fost internat la Psihiatrie după ce ar fi violat o fată de 14 ani

Potrivit IPJ Maramureş, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei împreună cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au reuşit, în urma investigaţiilor efectuate, să probeze activitatea infracţională a unui bărbat în vârstă de 45 de ani.

„Cercetările şi audierile efectuate, coroborate cu informaţiile exploatate de poliţişti, au stabilit comiterea de către bărbat a infracţiunii de viol asupra unei minore în vârstă de 14 ani, în seara zilei de 19 iunie a.c”, a transmis IPJ Maramureş.

Bărbatul a fost internat la Spitalul municipal Sighetu Marmaţiei, secţia psihiatrie, în vederea efectuării unei evaluări psihologice.

În funcţie de rezultatul acesteia, vor fi dispuse alte măsuri legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
viol,
poliţişti,
abuz

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici