Un bărbat din Arad a fost amendat cu 1.500 lei pentru că a rupt afişe electorale

Un bărbat din Arad a fost amendat, miercuri, cu 1.500 de lei, pentru că a rupt mai multe afişe electorale de pe panourile special amenajate din centrul municipiului, bărbatul fiind filmat cu ajutorul camerelor de supraveghere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

262 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Arad a fost amendat cu 1.500 lei pentru că a rupt afişe electorale

Un bărbat din Arad a fost amendat cu 1.500 lei pentru că a rupt afişe electorale (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a fost prins de către poliţiştii locali în zona Podgoria din centrul municipiului Arad, unde se află una dintre intersecţiile cu cea mai mare circulaţie.

"Un arădean în vârstă de 48 de ani, care a pus gând rău afişelor electorale din zona Podgoria, a fost oprit din drum de poliţiştii locali în dimineaţa zilei de 23 noiembrie 2016, în jurul orei 5.30. Înainte de a fi legitimat şi, ulterior, predat Poliţiei Municipiului Arad, în urma unei acţiuni comune a poliţiştilor locali din cadrul Serviciului de Ordine şi Linişte Publică şi cei ai Serviciului Dispecerat şi Monitorizare, C.I. a vandalizat panourile electorale din zonă", a declarat directorul Poliţiei Locale Arad, Viorica Graur, într-un comunicat de presă.

Bărbatul a fost predat Poliţiei Municipiului Arad, care a continuat cercetările.

"În baza legii 208 din 2015, cetăţeanul a fost amendat cu 1.500 lei", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Pîrvulescu.

Bărbatul a fost surprins cu ajutorul camerelor video de supraveghere din municipiu, fiind observat din dispeceratul Poliţiei Locale Arad.

Conform unor informaţii, bărbatul ar fi rupt în special afişe ale UDMR, nemulţumit de mesajele conţinute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici