Un bărbat din Argeş a fost împuşcat de poliţişti după ce i-a ameninţat cu un cuţit

Un bărbat de 37 de ani din judeţul Argeş a fost împuşcat luni de un echipaj de poliţie, după ce i-a ameninţat pe oamenii legii cu un cuţit.

928 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Argeş a fost împuşcat de poliţişti după ce i-a ameninţat cu un cuţit

Un bărbat din Argeş a fost împuşcat de poliţişti după ce i-a ameninţat cu un cuţit

Reprezentanţii ISU Argeş au declarat că un echipaj SMURD intervine pentru a da primul ajutor unui bărbat împuşcat în picior, în comuna Teiu.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că localnicii din Teiu au sesizat luni poliţiştii că un bărbat de 37 de ani i-a ameninţat duminică seară. Oamenii legii nu l-au găsit acasă, l-au căutat şi l-au găsit lângă o pădure, unde plecase cu calul.

Bărbatul a fugit, iar poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze, moment în care a început să- i ameninţe cu un cuţit.

Poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment, în plan vertical, iar un foc l-au tras în piciorul bărbatului.

Acesta are 37 de ani şi este cunoscut cu probleme psihice, fiind internat de mai multe ori în clinici de specialitate.

Taguri:
bărbat,
împuşcare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici