Un bărbat din Argeş, care s-a împuşcat din greşeală, salvat de un poliţist cu propria curea de la uniformă

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din judeţul Argeş s-a împuşcat, luni, din greşeală în timp ce curăţa arma de vânătoare, acesta fiind salvat de un poliţist, care a făcut un garou din cureaua de la uniformă. Poliţistul a fost primul care a ajuns la victimă, după apelul la 112.

274 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Argeş, care s-a împuşcat din greşeală, salvat de un poliţist cu propria curea de la uniformă

Un bărbat din Argeş, care s-a împuşcat din greşeală, salvat de un poliţist cu propria curea de la uniformă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, poliţiştii Postului de Poliţie Săpata, judeţul Argeş, au fost sesizaţi, luni, că un bărbat de 59 de ani, deţinător legal de armă, s-a împuşcat accidental în picior şi are hemoragie masivă.

Acesta a declarat că s-a rănit din greşeală când curăţa arma de vânătoare în curtea locuinţei.

“Agentul şef adjunct de poliţie Cocioabă Daniel a ajuns doar în patru minute. Colegul nostru, ajuns primul la faţa locului, a aplicat bărbatului rănit un garou, improvizat din propria curea, astfel încât acesta a fost preluat conştient de ambulanţă”, a declarat Zamfir.

Potrivit acestuia, victima fost transportată la Spitalul Judeţean din Argeş unde, a intrat în sala de operaţii cu diagnosticul şoc hemoragic, anemie şi plagă delabrantă.

Zamfir a mai precizat că poliţistul care i-a salvat viaţa bărbatului ce s-a împuşcat din greşeală a fost desemnat poliţistul anului în anul 2011, după ce în februarie 2010, ajuns primul la locului unui accident, a intrat într-un pârău unde era căzută o maşină şi a scos cele trei victime.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici