Video Gândaci printre alimente şi o mizerie de nedescris, la o patiserie din Constanţa. Decizia inspectorilor OPC

O mizerie de nedescris şi gândaci printre alimente au găsit inspectorii OPC Constanţa în urma unui control la o patiserie din Constanţa. Aceasta a fost închisă temporar, iar societatea a fost amendată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

682 afișări

Inspectorii OPC au descoperit, luni, în timpul controlului la o patiserie din Constanţa, situată pe strada Griviţei, gândaci care se „plimbau” pe alimente, însă angajaţii au spus că aceştia au ajuns în unitate din afară, ultima dezinsecţie fiind realizată în urmă cu patru luni.

Acestea nu au fost singurele nereguri constatate, în unitate fiind găsită şi o mizerie de nedescris.

Din cauza abaterilor, societatea comercială a fost amendată cu 15.000. În plus, ca măsură suplimentară, inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au dispus şi oprirea temporară a prestărilor de servicii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici