Un bărbat din Dâmboviţa este cercetat pentru braconaj. Animalul pe care l-a capturat

  • Un bărbat din Dâmboviţa este cercetat pentru braconaj
  • Acesta a găsit un căprior şi, fără să anunţe autorităţile, l-a păstrat
  • Animalul a fost eliberat într-o pădure
2059 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Dâmboviţa este cercetat pentru braconaj. Animalul pe care l-a capturat

Un bărbat din Dâmboviţa este cercetat pentru braconaj

Un bărbat din Dâmboviţa este cercetat pentru braconaj, după ce a găsit un căprior şi, fără să anunţe autorităţile, l-a păstrat. Animalul a fost eliberat, miercuri, într-o pădure, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa au transmis că, miercuri, poliţiştii din Valea Lungă s-au sesizat din oficiu într-un caz de braconaj cinegetic în care un bărbat este bănuit că a găsit un căprior şi, fără să anunţe autorităţile, l-a dus acasă şi l-a crescut.

„Din primele cercetări, se pare că bărbatul ar fi găsit pe un teren de fâneaţă un căprior pe care l-ar fi luat acasă şi l-ar fi crescut, fără a anunţa autorităţile competente”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Căpriorul, care a fost găsit în luna iunie a anului trecut, a fost acum eliberat de autorităţi într-o pădure.

Bărbatul este cercetat pentru braconaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici