Un bărbat din Giurgiu şi-a înjunghiat soţia, apoi a dat foc locuinţei

  • Un bărbat de 50 de ani din Giurgiu şi-a înjunghiat soţia, apoi a dat foc locuinţei.
  • Femeia de 44 de ani a ajuns la spital.
303 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Giurgiu şi-a înjunghiat soţia, apoi a dat foc locuinţei

Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată sâmbătă după-amiază de către un tânăr de 24 de ani din comuna Stăneşti că mama sa a fost înjunghiată în gât, cu un cuţit, de către soţ, după care bărbatul a incendiat locuinţa.

Poliţiştii au constatat că sesizarea se confirmă, femeia fiind dusă la spital.

Bărbatul bănuit se află în custodia poliţiei, cercetările fiind continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Nu este singurul caz de agresiune gravă asupra femeilor întâmplat astăzi şi relatat de către poliţişti. Poliţia oraşului Călan, judeţul Hunedoara, a fost sesizată, sâmbătă seara, că, în urma unui conflict spontan între doi iubiţi, un tânăr şi-ar fi lovit concubina, în vârstă de 18 ani, iar apoi a aruncat-o de la fereastra apartamentului de la etajul 3. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici