Un bărbat din Ilfov a fost amendat cu 12.000 de lei după ce şi-a abandonat câinele

  • Un bărbat a fost amendat cu 12.000 de lei după ce şi-a abandonat câinele în zona Mănăstirii Căldăruşani, comuna Gruiu, judeţul Ilfov.
  • Poliţiştii au fost în teren să caute câinele, dar nu l-au găsit.
698 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Ilfov a fost amendat cu 12.000 de lei după ce şi-a abandonat câinele

„O doamnă ne-a scris pe Facebook, în data de 3 iunie, că un bărbat a oprit maşina, undeva în zona Mănăstirii Căldăruşani, comuna Gruiu, a deschis portbagajul, a scos un câine din sac şi i-a dat drumul. Femeia a încercat să-i explice că fapta lui înseamnă abandon, dar lui nu i-a păsat. Noi am trimis imediat fotografiile primite Biroului Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Ilfov. Doamna care a văzut totul a dat declaraţie la poliţie”, relatează Protecţia Animalelor din CJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost amendat cu suma maximă prevăzută de lege, respectiv 12.000 de lei.

„Poliţiştii au fost în teren să caute câinele, dar nu l-au găsit. Din cauza traumei s-a speriat şi a fugit. Mulţumim enorm poliţiei pentru implicare! Am colaborat foarte bine în acest caz. Şi ne-am mişcat repede. Şi, de asemenea, mulţumim enorm doamnei care ne-a scris. Nu trebuie să rămânem indiferenţi! Reţineţi: abandonul animalelor se pedepseşte cu amendă de până la 12.000 de lei. Niciodată nu vom scăpa de problema animalelor de pe străzi, dacă vom continua să aruncăm suflete la margine de drum. Legea e lege pentru toată lumea”, se mai arată în comunicarea citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici