Un bărbat din Prahova a cerut ajutorul Poliţiei pentru a-şi găsi fiica de 2 ani şi concubina, dispărute | FOTO

Un bărbat din Valea Călugărească, judeţul Prahova, a cerut ajutorul Poliţiei, sâmbătă, pentru a reuşi să le găsească pe fiica sa de doi ani şi pe concubina sa, în vârstă de 21 de ani, dispărute de acasă de mai bine de 24 de ore.

712 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Prahova a cerut ajutorul Poliţiei pentru a-şi găsi fiica de 2 ani şi concubina, dispărute | FOTO

Un bărbat din Prahova a cerut ajutorul Poliţiei pentru a-şi găsi fiica de 2 ani şi concubina, dispărute | FOTO

Potrivit Poliţiei Prahova, un bărbat din Valea Călugărească a anunţat că Patricia Gadzorova, în vârstă de 21 de ani, concubina sa, care este cetăţean slovac, a plecat de la domiciliu împreună cu fiica sa, Covrig Nicoleta Ingrid, în vârstă de 2 ani, născută în Olanda.

„Au fost demarate, imediat, toate activităţile procedurale, poliţiştii efectuând investigaţii pentru găsirea persoanelor în cauză”, anunţă Poliţia Prahova.

Fetiţa are aproximativ un netru înălţime, 13 kilograme, ten deschis, păr cret. Era îmbrăcată cu o geacă de culoare roşie, cu buline de culoare neagră, pulover de culoare albă, pantaloni de culoare albastră, ghete de culoare roşie şi purta o căciulă de culoare roşie.

Femeia are 1,70 metri înălţime, 60 de kilograme, păr şaten, ondulat, faţa ovală, ochi căprui. La momentul plecării, era îmbrăcată cu geacă de culoare gri, blugi de culoare albastră, cizme de culoare neagră.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că fetiţa are două certificate de naştere: unul olandez, pe care nu este trecut tatăl, şi unul eliberat de autorităţile române, unde este tatăl este trecut pe document.

Poliţiştii solicită ca oricine poate oferi informaţii care care să ducă la depistarea celor două persoane să anunţe cea mai apropiată subunitate de poliţie sau să apeleze 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici