Un bărbat din Prahova a suferit arsuri GRAVE după ce a încercat să stingă un incendiu

Un bărbat în vârstă de 76 de ani din Prahova a suferit arsuri grave, joi, după ce a fost surprins de flăcări. Bătrânul ajuta la stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată din zona Păcureţi însă din cauza vântului flăcările s-au extins, transmite corespondentul MEDIAFAX.

483 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Prahova a suferit arsuri GRAVE după ce a încercat să stingă un incendiu

Un bărbat din Prahova a fost rănit GRAV după ce a încercat să stingă un incendiu

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul, în vârsta de 76 de ani, ajuta la stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată din Păcureţi. În zonă bate vântul, flăcările s-au extins cu repeziciune, iar bătrânul nu a mai putut să fugă întrucât se află într-o vale.

“Bărbatul a suferit arsuri de gradul trei pe 70% suprafaţa corporală, este preluat de Smurd şi transportat la UPU Ploieşti”, a declarat Vasiloae.

Aceasta a mai precizat că incendiul de vegetaţie uscată se manifestă violent, iar suprafaţa afectată este de două hectare.

În plus, există pericolul de extindere din cauza vântului care bate cu putere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici