Un bărbat din Suceava, lovit de maşină, a murit în patul său. Şoferul care îl accidentase l-a adus cu remorca acasă

  • Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii din Suceava, după ce şi-ar fi lovit un vecin cu maşina.
  • Acesta a luat victima şi a dus-o acasă, a aşezat-o în pat, unde a murit.
1251 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Suceava, lovit de maşină, a murit în patul său. Şoferul care îl accidentase l-a adus cu remorca acasă

Potrivit reprezentanţilor IPJ Suceava, un localnic din comuna Ostra a alertat autorităţile după ce şi-a găsit vecinul mort în casă. La faţa locului a fost chemată Ambulanţa, care a constatat decesul.

Cadavrul a fost dus la morgă pentru necropsie. Potrivit poliţiştilor, specialiştii au stabilit că acesta prezenta leziuni la nivelul picioarelor.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă, iar în cadrul cercetărilor au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, oamenii legii au stabilit că un vecin l-a accidentat pe bărbat cu o autoutilitară, după care l-a pus în remorcă şi l-a dus acasă.

„L-a pus în pat, probabil cu gândul că îşi va reveni”, a spus Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava. Mai mult, acesta ar fi trimis alţi vecini să meargă acasă la victimă, sub diferite pretexte, pentru a vedea dacă şi-a revenit.

Suspectul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentat instanţei pentru luarea altor măsuri preventive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici