Un bărbat din Timiş a găsit un portofel cu 2.200 de euro şi l-a predat Poliţiei

Un bărbat din judeţul Timiş a găsit, luni, într-o parcare din comuna Belinţ, un portofel în care se aflau documente personale, dar şi 2.200 de euro, pe care l-a predat poliţiştilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

632 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Timiş a găsit un portofel cu 2.200 de euro şi l-a predat Poliţiei

Un bărbat din Timiş a găsit un portofel cu 2.200 de euro şi l-a predat Poliţiei (Imagine: Tibi Bologh/ Foto Mediafax)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, bărbatul în vârstă de 39 de ani a găsit portofelul, luni, în timp ce se afla într-o parcare situată pe DN6, în comuna Belinţ.

În portofel se aflau documente personale şi 2.200 de euro.

"Bărbatul nu s-a gândit nicio clipă să păstreze portmoneul şi l-a predat poliţiştilor din cadrul Secţiei 5 Rurale Belinţ. Astfel, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat păgubitul şi i-au fost restituite bunurile pierdute", arată IPJ Timiş.

Cel care şi-a recuperat portofelul este din Craiova şi le-a povestit oamenilor legii că, cel mai probabil, l-a pierdut atunci când a coborât din maşină.

“Vă informăm că fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său reprezintă infracţiunea de însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor şi se pedepseşte cu închisoare de la o luna la 3 luni sau cu amendă”, transmite IPJ Timiş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici