Un bărbat fără mască de protecţie, într-un magazin din Tulcea, l-a snopit în bătaie pe cel care l-a atenţionat

Un bărbat aflat la cumpărături într-un magazin din oraşul Tulcea, fără mască de protecţie, l-a snopit în bătaie pe cel care l-a atenţionat să-şi pună masca.

3112 afișări
Imaginea articolului Un bărbat fără mască de protecţie, într-un magazin din Tulcea, l-a snopit în bătaie pe cel care l-a atenţionat

Un bărbat fără mască de protecţie, într-un magazin din Tulcea, l-a snopit în bătaie pe cel care l-a atenţionat

Jandarmii au fost chemaţi, miercuri seara, de către un bărbat, care a reclamat că este agresat de alţi doi bărbaţi pe strada Sabinelor din oraşul Tulcea.

Jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a declarat că a mers la cumpărături pentru un alt bărbat căruia îi renova apartamentul. În magazin, a observat un bărbat care nu purta masca de protecţie, astfel că i-a atras atenţia, ulterior recunoscându-l ca fiind vecinul proprietarului apartamentului pe care îl renova.

La ieşirea din magazin, bărbatul a fost lovit cu pumnii şi picioarele în faţă. El a declarat că a fost bătut de bărbatul căruia i-a făcut observaţii cu privire la mască şi de vecinul său, care este chiar persoana căreia îi renova apartamentul.

Bărbatul căruia i s-a atras atenţia în magazin cu privire la obligaţia de a purta masca de protecţie nu a fost găsit la faţa locului, însă jandarmii au mers la apartamentul indicat, unde au identificat un bărbat, semnalat ca fiind una dintre persoanele reclamate. Acesta a declarat că a vrut doar să aplaneze conflictul dintre cei doi, respectiv vecinul său, care nu a mai fost găsit la faţa locului, şi victima.

Bărbatul reclamat este cercetat pentru lovire sau alte violenţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tulcean,
mască,
bătaie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici