Un bărbat în vârstă de 20 de ani, reţinut după ce ar fi agresat sexual o tânără în Capitală

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost reţinut după ce ar fi agresat sexual o tânără, faptă comisă pe o stradă din sectorul 6, anunţă Poliţia Capitalei.

570 afișări
Imaginea articolului Un bărbat în vârstă de 20 de ani, reţinut după ce ar fi agresat sexual o tânără în Capitală

Un bărbat în vârstă de 20 de ani, reţinut după ce ar fi agresat sexual o tânără în Capitală

Pe 16 ianuarie, poliţiştii Secţiei 25 Poliţie au fost sesizaţi de către o tânără cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni sexuale, pe o stradă din sectorul 6.

"Pe baza semnalmentelor comunicate de persoana vătămată, în scurt timp, agenţi de ordine şi siguranţă publică ai subunităţii de poliţie menţionate au identificat un bărbat în vârstă de 20 de ani, pe care l-au condus la audieri. Concomitent, s-a efectuat cercetarea la faţa locului, fiind identificate şi camere de supraveghere video pe traseul urmat de persoana vătămată", se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, remis joi Mediafax.

Bărbatul a fost reţinut pentru agresiune sexuală, cercetările fiind continuate de către Secţia 25 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici