Un bărbat le-a spus jandarmilor că drogurile din geanta sa au fost primite cadou

Un bărbat prins sâmbătă noaptea cu droguri în geantă le-a spus jandarmilor că le-a primit cadou, transmite IJJ Maramureş. El a fost predat poliţiştilor.

407 afișări
Imaginea articolului Un bărbat le-a spus jandarmilor că drogurile din geanta sa au fost primite cadou

Un bărbat le-a spus jandarmilor că drogurile din geanta sa au fost primite cadou

Un echipaj de menţinere a ordinii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, aflat în serviciul de patrulare în zona Parcului Dacia din Baia Mare, a observat un grup de persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care, la vederea jandarmilor, manifestau un comportament suspect.

„În urma efectuării controlului corporal asupra acestora şi asupra bagajelor lor, jandarmii au găsit într-o geantă aparţinând unuia dintre ei, o cutie în care se afla o substanţă vegetală de culoare verde-oliv cu miros înţepător, învelită în staniol. Întrebat fiind despre provenienţa acesteia, bărbatul a afirmat că a primit-o cadou. Persoana în cauză a fost condusă de către jandarmi la sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare unde s-au predat atât cutia găsită, cât şi actele de constatare în vederea continuării procedurilor legale care se impun”, transmite IJJ Maramureş.

Tot sâmbătă noaptea, jandarmii din Baia Mare au găsit asuptra unui minor o substanţă vegetală de culoare verde-oliv cu miros înţepător.

„Acesta a afirmat că a primit-o de la o persoană din Centrul Vechi al oraşului. Minorii au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare, unde au fost chemaţi şi părinţii acestora, după care atât substanţa găsită asupra lor, cât şi actele de constatare s-au predat Poliţiei municipiului pentu continuarea procedurilor legale ce se impun”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici