Un bărbat le-a strigat protestatarilor să meargă la muncă, acesta fiind ridicat de jandarmi

Un bărbat le-a strigat, miercuri seară, protestatarilor care mărşăluiesc pe străzile oraşului Sibiu să meargă la muncă, jandarmii luându-l de lângă coloana de manifestanţi înainte ca aceştia să apuce să îl lovească şi ducându-l la sediu pentru cercetări.

1070 afișări
Imaginea articolului Un bărbat le-a strigat protestatarilor să meargă la muncă, acesta fiind ridicat de jandarmi

Un bărbat le-a strigat protestatarilor să meargă la muncă, acesta fiind ridicat de jandarmi (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Sibiu, Alexandru Costea, un bărbat din Sibiu le-a strigat protestatarilor să meargă la muncă.

"Persoana respectivă stătea pe marginea drumului şi a avut o opinie contrară manifestanţilor. La un moment dat, le-a strigat să meargă la muncă. Urmează să stabilim dacă cetăţeanul respectiv a avut şi alte acţiuni la adresa protestatarilor şi dacă fapta sa se poate încadra la instigare", a declarat Alexandru Costea.

Potrivit acestuia, bărbatul a fost ridicat de către jandarmi şi dus la sediu pentru identificare şi cercetări, bărbatul fiind luat de pe stradă înainte ca manifestanţii să apuce să îl lovească.

Potrivit unor martori, bărbatul i-ar fi scuipat pe unii dintre protestatari, care s-ar fi înfuriat.

Jandarmii urmează să vadă exact în ce a constat fapta bărbatului şi dacă acesta va fi sau nu sancţionat.

Incidentul a avut loc tot pe Bulevardul Mihai Viteazu, acolo unde, luni seară, un bărbat a fost lovit în cap cu un ghiveci aruncat de la un balcon, iar, marţi seară, două maşini s-au tamponat din cauza neatenţiei şoferilor care se uitau la coloana de manifestanţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, demonstranţii se îndreaptă către Piaţa Mare din Sibiu.

Numărul persoanelor care participă, miercuri seară, la acţiunea de protest din municipiul Sibiu a ajuns la circa 1.200, acestea mărşăluind prin municipiu, pe un traseu aprobat şi supravegheat de către jandarmi, Poliţia Locală şi Poliţia Rutieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici