Un bărbat s-a internat la chirurgia spitalului din Tulcea cu pistolul după el

Un bărbat s-a internat la chirurgia Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea cu pistolul după el.

526 afișări
Imaginea articolului Un bărbat s-a internat la chirurgia spitalului din Tulcea cu pistolul după el

Un bărbat s-a internat la chirurgia spitalului din Tulcea cu pistolul după el

Jandarmii au fost chemaţi vineri dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, unde paznicul a reclamat că un bărbat, internat la secţia de chirurgie, are asupra lui o armă.

Jandarmii l-au identificat pe bărbatul de 53 de ani, cu domiciliul în Constanţa, având asupra lui, într-o pungă, o armă din categoria celor neletale, fără butelie de gaz şi încărcător.

„Bărbatul, aflat într-o stare vădită de ebrietate, nu a dorit să comunice motivul pentru care avea arma asupra sa, însă a declarat că deţine o autorizaţie pentru arma în cauză. Jandarmii au procedat la ridicarea în vederea confiscării armei şi au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port arme fără drept, în sediul instituţiilor publice, faptă ce se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani şi interzicerea unor drepturi”, precizează Jandarmeria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bărbat,
pistol,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici