Un bărbat şi-a omorât mama cu un ciocan şi o secure

Un vasluian de 39 de ani, din localitatea Buneşti-Avereşti, a fost arestat, luni, pentru omor calificat, după ce, l-a sfârşitul săptămânii trecute, şi-a bătut mama cu un ciocan şi o secure până când aceasta a murit, bărbatul declarând apoi că mama l-a supărat pentru că a refuzat să-i facă mâncare.

147 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a omorât mama cu un ciocan şi o secure

Un bărbat şi-a omorât mama cu un ciocan şi o secure

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, femeia, în vârstă de 72 de ani, a fost găsit moartă în casă, întinsă pe pat, de o nepoată care a venit să o viziteze.

Cercetările au relevat faptul că Elena Creţu a fost bătută două zile la rând, în prima cu un ciocan, iar în cea de-a doua cu coada şi latul lamei unei securi.

Din cauza numeroaselor leziuni suferite în zona abdominală şi toracică, femeia a murit a treia zi.

"Suspiciunea infracţiunii de omor calificat a apărut în momentul în care rudele victimei se pregăteau de înmormântare, fără ca poliţia sau medicul din comună să ştie de moartea bătrânei. În urma necropsiei cadavrului, s-a stabilit că decesului femeii a survenit din cauza numeroaselor leziuni suferite în zona toraco-abdominală. Motivul invocat de cel acuzat de omor calificat este legat de faptul că mama acestuia nu vroia să-i facă mâncare", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Poliţiştii au mai stabilit că actele de violenţă au avut loc pe fondul consumului de alcool, mai ales că în zilele respective, presupusul criminal Costel Creţu şi fratele acestuia au făcut ţuică în gospodărie.

Bărbatul a fost arestat luni, pentru o perioadă de 29 de zile, în baza unui mandat emis de Tribunalul Vaslui.

Dacă va fi găsit vinovat, Costel Creţu riscă până la 25 de ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici