Un bărbat şi o femeie, găsiţi spânzuraţi într-o pădure de lângă Piteşti - VIDEO

Un bărbat şi o femeie, probabil soţ şi soţie, deocamdată neidentificaţi, au fost găsiţi spânzuraţi în pădurea Trivale, de lângă municipiul Piteşti, cadavrele fiind descoperite de către un localnic care obişnuia să alerge prin zonă şi care a anunţat imediat Serviciul Unic de Urgenţă 112.

239 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi o femeie, găsiţi spânzuraţi într-o pădure de lângă Piteşti - VIDEO

Un bărbat şi o femeie, găsiţi spânzuraţi într-o pădure de lângă Piteşti (Imagine: Captură video)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, locul unde au fost găsiţi morţi bărbatul şi femeia, faţă în faţă, la o distanţă de aproximativ un metru unul faţă de celălalt, este situat într-o zonă inaccesibilă, la aproximativ 30 de minute de mers pe jos de şosea, spre interiorul pădurii.

Din primele cercetări ale anchetatorilor veniţi la fata locului, cei doi ar putea fi soţ şi soţie, deoarece femeia purta verighetă, iar bărbatul are urme pe deget care atestau faptul că purta inel în mod obişnuit.

"Cei doi au fost găsiţi de un om care se plimba prin zonă, acesta ne-a anunţat. Vârstele bărbatului şi femeii sunt în jur de 45 de ani, deocamdată nu au fost identificaţi, se pare că, potrivit primelor constatări ale medicilor legişti, cele de la faţa locului, sunt morţi din noaptea de Înviere. Din primele cercetări se pare că este vorba de sinucidere, dar cercetările continuă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, inspectorul Robert Radu.

Cadavrele celor doi au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor morţii, iar anchetatorii nu exclud nici varianta ca bărbatul să o fi omorât mai întâi pe femeie, spânzurând-o, iar apoi să se fi sinucis, în condiţiile în care aceasta avea urme la încheieturile mâinii provocate prin legare.

Potrivit anchetatorilor, cei doi erau îmbrăcaţi cu pantaloni, cămăşi, geci şi şepci de culoare neagră.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici