Un bărbat suspectat de furt a sărit în lacul Plumbuita, încercând să scape de oamenii legii. Suspectul a fost scos mort din apă

Un bărbat s-a aruncat în lacul Plumbuita din Bucureşti pentru a scăpa oamenii legii care îl urmăreau după comiterea unui furt în zonă şi care au tras un foc de armă în direcţia lui. Suspectul a fost scos din apă decedat, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii SMURD.

184 afișări
Imaginea articolului Un bărbat suspectat de furt a sărit în lacul Plumbuita, încercând să scape de oamenii legii. Suspectul a fost scos mort din apă

Un bărbat suspectat de furt a sărit în lacul Plumbuita, încercând să scape de oamenii legii. Suspectul a fost scos mort din apă (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, trupul bărbatului a fost scos din lac de scafandri, iar decesul a fost confirmat de către cei de la SMURD.

Bărbatul s-a aruncat în lac încercând să scape de poliţiştii care îl urmăreau după comiterea unui furt în zonă şi care au tras un foc de armă în direcţia lui, potrivit Poliţiei Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a precizat, pentru MEDIAFAX, că acesta şi o altă persoană au comis un furt în zona Lacului Plumbuita şi au fugit de la locul faptei. Cei doi au fost identificaţi de poliţiştii Secţiei 7, iar una dintre cele două persoane a fost prinsă şi reţinută.

Cea de-a doua persoană a fugit şi a fost somată verbal de către unul dintre poliţişti, care, ulterior, a tras un foc de armă în plan vertical, iar apoi unul îndreptat către fugar, însă acesta a sărit în lacul Plumbuita, a mai spus Niculae.

Poliţiştii nu au precizat dacă al doilea foc de armă l-a atins pe bărbatul care a sărit în lac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici