Un bebeluş a murit, după ce tatăl său l-a bătut

Un copil de opt luni a murit, la Galaţi, duminică dimineaţă, după ce tatăl său, în vârstă de 50 de ani, l-a lovit cu palmele peste cap, pentru că plângea, copilul fiind crescut de tatăl său deoarece mama este plecată la muncă în străinătate.

39 afișări
Imaginea articolului Un bebeluş a murit, după ce tatăl său l-a bătut

Un bebeluş a murit, după ce tatăl său l-a bătut

Incidentul s-a produs duminică, în jurul orei 8.00. La aproximativ o oră după ce şi-a lovit copilul, bărbatul a solicitat intervenţia Ambulanţei.

"În această dimineaţă, am primit apelul unui bărbat care ne-a spus că şi-a agresat copilul şi că acum acesta nu mai mişcă. Ne-am deplasat la faţa locului şi am constatat că este vorba despre un băiat de numai opt luni care decedase cu aproximativ o oră în urmă. Micuţul prezenta mai multe leziuni grave la nivelul capului. Tatăl copilului respectiv ne-a spus că micuţul plângea şi că l-a bătut", a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Potrivit sursei citate, din declaraţiile bărbatului, reiese că acesta îşi îngrijea de unul singur copilul, mama micuţului fiind plecată la muncă în străinătate.

Potrivit aceleiaşi surse, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a început cercetările în acest caz.

"Tatăl copilului a mărturisit că nu se putea odihni din cauza plânsetelor copilului şi că i-ar fi dat două palme. În acest moment, nu ne putem pronunţa dacă micuţul a decedat ca urmare a loviturilor primite sau din cauze patologice. Aşteptăm răspunsul medicului legist, iar în această cauză cercetările vor continua", a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici