Un bebeluş se află în stare gravă după ce o oală cu bulion încins a căzut peste el. Medicii, avertisment către părinţi

  • Un bebeluş de 6 luni a ajuns cu răni grave de la Baia Mare la Bucureşti după ce a căzut peste el o oală cu bulion încins
  • Copilul are arsuri pe 30% din suprafaţa corpului
  • Medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu spun că deocamdată nu vor face în cazul copilului un transplant de piele
  • Dr. Raluca Alexandru: Astfel de cazuri sunt destul de dese, părinţii nu conştientizează pericolele
310 afișări
Imaginea articolului Un bebeluş se află în stare gravă după ce o oală cu bulion încins a căzut peste el. Medicii, avertisment către părinţi

Un bebeluş se află în stare gravă după ce o oală cu bulion încins a căzut peste el. Medicii, avertisment către părinţi

Un bebeluş a suferit arsuri grave după ce o oală încinsă a căzut peste el. Acesta se află internat la Spitalul Alexandrescu din Capitală. Copilul are arsuri pe 30% din suprafaţa corpului şi este acum în grija medicilor, pe secţia de Chirurgie Plastică. 

Medicul Raluca Alexandru spune că nu se pune deocamdată problema unui transplant de piele.

Expertul atrage atenţia părinţilor să fie foarte atenţi astfel încât copiii de vârstă mică să nu ajungă în zona bucătăriei, a locului unde se prepară mâncarea. Astfel de cazuri sunt frecvente în spital. 

  •  „Fiind o suprafaţă mare la un bebeluş de 6 luni, starea este gravă. A fost supus unei mici intervenţii chirurgicale de debridare pentru pansamente cu cremă, şi va urma probabil un tratament conservator pe bază de pansamente. Din păcate, astfel de cazuri sunt destul de dese, părinţii nu conştientizează pericolele, nu au  grijă de copil să nu ajungă în zona de bucătărie, în zona de...mă rog, lasă de multe ori pe jos, la răcit oala de ciorbă”, spune medicul Raluca Alexandru, purtătoare de cuvânt a Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici