Un bolnav psihic periculos şi-a ucis în bătaie bunica după ce a fugit din spital

Un tânăr de 26 de ani din Târgu Jiu şi-a ucis în bătaie bunica, iar pe bunicul său l-a adus în stare foarte gravă, la câteva ore după ce a fugit din secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgu Jiu, unde era internat.

124 afișări
Imaginea articolului Un bolnav psihic periculos şi-a ucis în bătaie bunica după ce a fugit din spital

Un bolnav psihic periculos şi-a ucis în bătaie bunica după ce a fugit din spital

Grigore Vlădoianu a fost internat periodic în secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgu Jiu pentru că era violent cu cei din familie. Bărbatul a reuşit luni, în jurul orei 10.30, să fugă din spital, după care a mers acasă, la periferia municipiului Târgu Jiu, unde şi-a luat bunicii la bătaie, pe motiv că aceştia obţinuseră în instanţă interdicţia pentru el de a se apropia de ei şi de casa lor.

Polina Vlădoianu a murit la scurt timp după ce a fost bătută de nepotul ei, bunicul reuşind să supravieţuiască loviturilor primite, el fiind transportat de urgenţă la spital cu răni grave.

După ce i-a bătut cu bestialitate pe bunici, Grigore Vlădoianu a plecat la plimbare prin oraş, îmbrăcat la costum şi cravată. Pe drum, acesta s-a întâlnit cu mama sa căreia i-a spus că bunicii nu se simt foarte bine, el văzându-şi mai departe de drum.

La trei ore după ce au fost anunţaţi, poliţiştii au izbutit să-l prindă pe Grigore Vlădoianu pe o stradă din Târgu Jiu.

Şeful secţiei de Psihiatrie de la Spitalul Judeţean Târgu Jiu, Gabriela Pătrăşcoiu, a precizat că tânărul suferă de schizofrenie paranoidă, motiv pentru care familia l-a internat de mai multe ori, pentru a fi sub tratament şi supraveghere de specialitate.

Pătrăşcoiu a mai spus că tânărul a profitat de faptul că la un geam foarte îngust de la baie, gratiile erau fragile şi au putut fi îndepărtate uşor. Aceasta susţine că mai bine de două săptămâni, a discutat cu şefii Spitalului despre problema gratiilor şi obţinuse promisiunea că problema va fi rezolvată zilele acestea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici