Un bucureştean a căzut cu maşina în râul Dâmboviţa

Un bucureştean a căzut cu maşina în râul Dâmboviţa, în noaptea de miercuri spre joi, în urma căutărilor scafandrii militari negăsind victime, potrivit Poliţiei Capitalei.

37 afișări
Imaginea articolului Un bucureştean a căzut cu maşina în râul Dâmboviţa

Un bucureştean a căzut cu maşina în râul Dâmboviţa

Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei a fost sesizată, la ora 00.18, că pe Splaiul Unirii un autoturism a plonjat în râul Dâmboviţa, se arată într-un comunicat de joi al Poliţiei Capitalei

Echipa de cercetare din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră a găsit în albia râului un autoturism marca Mercedes, proprietatea lui Tiberiu C. din Bucureşti.

În urma verificărilor efectuate de scafandrii militari nu au fost găsite victime, iar Brigada de Poliţie Rutieră nu a fost sesizată de niciun spital în legătură cu persoane care ar fi fost rănite în acest accident.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz, pentru a stabili împrejurărilor producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici