Un cămin se construieşte în cel mai mare campus studenţesc din Galaţi

  • Un cămin cu 180 de locuri se construieşte în cel mai mare campus studenţesc din oraşul Galaţi.
  • Acesta va fi gata peste aproximativ un an, anunţă reprezentanţii Universităţii Dunărea de Jos.
2369 afișări
Imaginea articolului Un cămin se construieşte în cel mai mare campus studenţesc din Galaţi

Sursa foto: Facebook / Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

Campusul studenţesc Alexandru Ioan Cuza al Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi va avea în curând un nou cămin cu o capacitate de 180 de locuri. Acesta va fi amplasat pe locul fostei Cantine nr. 1, care a fost demolată.

„Alături de domnul Prorector Dr. Alexandru Nechifor, am efectuat astăzi o vizită pe şantierul viitorului cămin, unde s-a turnat placa de egalizare subradier pentru tronsonul A. Lucrările avansează îmbucurător şi sperăm să-l punem la dispoziţia studenţilor în a doua parte a anului viitor”, a anunţat Puiu-Lucian Georgescu, rectorul Universităţii Dunarea de Jos din Galaţi.

Noul cămin va costa 25 de milioane de lei, banii provenind de la Compania Naţională de Investiţii.

Capacitatea actuală de cazare în campusul studenţesc din Galaţi este de aproximativ 3.000 de locuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici