Un căţeluş a murit lăsat încuiat într-un autoturism încins, în Argeş / Politiştii au spart geamul maşinii, dar a fost prea tărziu

Un căţeluş de 2 luni a murit într-o maşină parcată în Bascov, Argeş. Poliţiştii şi pompierii au intervenit după ce au primit un apel privind prezenţa câinelui în condiţii periculoase, la temperaturi ridicate. Chiar dacă au spart un geam pentru a-l salva, căţeluşul nu a supravieţuit.

1695 afișări
Imaginea articolului Un căţeluş a murit lăsat încuiat într-un autoturism încins, în Argeş / Politiştii au spart geamul maşinii, dar a fost prea tărziu

Un căţeluş a murit lăsat încuiat într-un autoturism încins, în Argeş / Politiştii au spart geamul maşinii, dar a fost prea tărziu

Poliţiştii din Bascov s-au sesizat din oficiu, joi, că în interiorul unei maşini parcate se afla un câine, în condiţii de temperatură ridicată.

Având în vedere starea de pericol, precum şi faptul că proprietarul autoturismului nu a putut fi identificat rapid, la faţa locului au mers şi pompierii argeşeni, care au spart un geam al autoturismului.

Căţelul, metiş pechinez în vârstă de 2 luni, a fost găsit cu semne specifice insolaţiei, fiind preluat de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor pentru a fi transportat la sediul unei asociaţii specializate, însă, din păcate, a murit.

Proprietara căţeluşui a fost identificată de poliţişti, aceasta fiind o femeie de 31 de ani, din Merişani.

A fost întocmit dosar penal pentru uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, iar verificările continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici