Un cetăţean american a fost găsit mort într-un hotel din Turda

Un cetăţean american a fost găsit mort, sâmbătă, într-un hotel din Turda, acesta făcând parte din rândul personalului civil care a venit la Câmpia Turzii alături de un contingent de soldaţi americani, afirmă surse din cadrul Poliţiei.

23 afișări
Imaginea articolului Un cetăţean american a fost găsit mort într-un hotel din Turda

Un cetăţean american a fost găsit mort într-un hotel din Turda (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit surselor citate, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, cetăţean american, a fost găsit mort într-un hotel din Turda, oamenii legii începând o anchetă în acestv caz.

Conform surselor citate, cazul este încadrat ca moarte suspectă, însă pe corpul bărbatului nu sunt urme de violenţă.

La faţa locului au sosit echipaje de Poliţie şi Ambulanţă, medicii constatând decesul.

Bărbatul a sosit în România cu un contingent de soldaţi americani care au venit la Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii, fiind asimilat personalului civil din armată.

Trupul bărbatului va fi transportat la IML Cluj pentru necropsie.

Din primele informaţii, medicii spun că bărbatul a murit, cel mai probabil, din cauza unor afecţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici