Un cioban a ajuns la spital după ce a fost atacat de urs la o stână din Comarnic

Un cioban care avea stâna în zona localităţii Comarnic, judeţul Prahova, a fost atacat şi muşcat de urs, în timpul nopţii de marţi spre miercuri, acesta fiind dus cu la spital cu mai multe răni.

569 afișări
Imaginea articolului Un cioban a ajuns la spital după ce a fost atacat de urs la o stână din Comarnic

Un cioban a ajuns la spital după ce a fost atacat de urs la o stână din Comarnic

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, un echipaj de ambulanţă l-a preluat pe bărbat de acasă, cu răni la picior, antebraţ şi torace, acesta spunându-le medicilor că a fost atacat de urs, la stână.

„Am preluat un bărbat de 48 de ani, din Comarnic, muşcat de urs. Avea plagă la membrul inferior drept, plagă hemitorace anterior stâng, plagă antegraţ stâng. A fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe”, a spus Duţă.

Duţă a mai spus că bărbatul a fost preluat în timpul nopţii de marţi spre miercuri, în jurul orei 2.

Victima a fost transportată la Spitalul din Sinaia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici