Un complex de pârtii va fi inaugurat la Bâlea Lac

Un complex de pârtii care se va întinde pe opt mii de metri pătraţi va fi inaugurat, sâmbătă, la Bâlea Lac, de către managerii Proiectului Ice Hotel Bâlea Lac.

242 afișări
Imaginea articolului Un complex de pârtii va fi inaugurat la Bâlea Lac

Un complex de pârtii va fi inaugurat la Bâlea Lac (Imagine: www.balealac.ro)

Complexul de pârtii, denumit "Winter Park- Bâlea Lac", va fi o zonă special amenajată.

"Terenul ocupat de Winter Park, de aproximativ 8.000 de metri pătraţi, va fi înconjurat de un gard de protecţie, accesul spre cele patru pârtii urmând a fi făcut din zona potecii care duce la Cabana Bâlea Lac. Aici se va putea distra întreaga familie, atât copii, cât şi adulţii, sau cei ce iubesc sporturile de iarnă extreme", se arată într-un comunicat de presă semnat de Inge Florea, PR Manager, Bâlea Lac.

Potrivit sursei citate, parcul va dispune de un baby lift, ce va uşura accesul spre partea superioară a pârtiilor, precum şi de o instalaţie de iluminare, ce va face ca acesta să fie deschis non-stop.

Creatorii parcului vor pune la dispoziţia doritorilor, în schimbul unor taxe de închiriere şi câteva materiale sportive sau pentru distracţie pe zăpadă.

Inaugurarea Winter Park de la Bâlea Lac va fi marcată de un concurs de "freestyle" şi de un concert de muzică pop-techno, care vor avea loc sâmbătă la Bâlea Lac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici