Un conte şi o contesă vor întâmpina vizitatorii standului Sibiului, la Târgul Naţional de Turism

Cei care vor vizita standul Sibiului la Târgul de Turism al României, în perioada 15-18 martie, la Bucureşti, vor fi întâmpinaţi de un conte şi de o contesă, îmbrăcaţi în stil baroc, Primăria pregătind 4.000 de broşuri, 1.500 de DVD-uri şi 1.500 flyere pentru acest eveniment.

113 afișări
Imaginea articolului Un conte şi o contesă vor întâmpina vizitatorii standului Sibiului, la Târgul Naţional de Turism

Un conte şi o contesă vor întâmpina vizitatorii standului Sibiului, la Târgul Naţional de Turism (Imagine: Ovidiu Dumitru/Mediafax Foto)

Un conte şi o contesă, îmbrăcaţi în stil baroc, vor întâmpina vizitatorii standului Sibiului, din cadrul Târgului de Turism al României, ce va avea loc în perioada 15-18 martie, la Bucureşti.

Aceasta este tema aleasă de Primăria Sibiu, în acest an, pentru toate evenimentele culturale care primesc finanţare de la Consiliul Local, în cadrul unui proiect de promovare din fonduri europene, în valoare de aproape un milion de lei.

"Avem, evident, ca temă centrală Sibiu Baroc Update. Ne prezentăm cu o ofertă care, credem noi, este interesantă pentru turistul român, dar şi cel străin. Acesta este primul eveniment de anul acesta în cadrul căruia Sibiul va fi prezentat cu această temă", a declarat, joi, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, într-o conferinţă de presă.

Primăria Sibiu a pregătit pentru acest târg 4.000 de broşuri, 1.500 de DVD-uri, 1.500 de flyere şi 30 de afişe.

Până în prezent, au fost lansate, în cadrul proiectului Sibiu Baroc Update, patru broşuri care prezintă Muzeul Naţional Brukenthal, Complexul Naţional Muzeal ASTRA, Centrul istoric şi Traseul de fortificaţii.

Urmează ca săptămâna viitoare să fie disponibile şi broşurile tipărite pentru Turnul Sfatului, Traseul verde şi Traseul ecumenic.

Vizitatorii vor primi la standul Sibiului şi DVD-ul intitulat "Şapte trasee turistice", ce conţine descrierile traseelor, imagini şi filme de prezentare pentru cele mai importante obiective.

În perioada 7-11 martie, o echipă a Primăriei Sibiu va fi prezentă şi la standul României de la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici