Un copil a fost bătut crunt de concubinul mamei sale. A fost transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş

Un copil de doi ani şi opt luni din judeţul Sibiu a fost transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş, marţi seară, după ce a fost bătut crunt de concubinul mamei sale, care l-ar fi trântit pe micuţ de pământ.

304 afișări
Imaginea articolului Un copil a fost bătut crunt de concubinul mamei sale. A fost transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş

Un copil a fost bătut crunt de concubinul mamei sale (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, un bărbat de 41 de ani, din localitatea sibiană Ighişu Nou, este cercetat pentru că a agresat, marţi seară, un copil în vârstă de doi ani şi opt luni.

"Un medic din cadrul Secţiei pediatrie a Spitalului Municipal Mediaş a sesizat Poliţia municipiului Mediaş cu privire la faptul că un copil a fost internat de urgenţă, având urme de violenţă pe corp. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că minorul a fost lovit de către concubinul mamei sale. Autorul agresiunii, în vârstă de 41 de ani, a agresat copilul pe motiv că şi-a făcut necesităţile pe el", a declarat Luciana Balteş.

Din declaraţia luată mamei copilului, poliţiştii au aflat că bărbatul ar fi trântit copilul de pământ.

Potrivit Lucianei Balteş, din cauza rănilor, copilul a fost transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş.

Poliţiştii continuă cercetările, cu autorul în stare de libertate, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs agresiunea.

După instrumentare, dosarul va fi prezentat instanţei, iar magistraţii vor decide dacă bărbatul va rămâne sau nu în libertate pentru fapta sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici