Un copil de 13 de ani, rănit uşor după ce un bucureştean a tras în altul cu un pistol cu bile

Un copil de 13 de ani a fost rănit uşor, vineri seară, în Bucureşti, după ce un bărbat a tras în altul cu un pistol cu bile, pe o stradă din cartierul Pantelimon, agresorul fiind căutat la această oră de oamenii legii, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

301 afișări
Imaginea articolului Un copil de 13 de ani, rănit uşor după ce un bucureştean a tras în altul cu un pistol cu bile

Un copil de 13 de ani, rănit uşor după ce un bucureştean a tras în altul cu un pistol cu bile

Cei doi bărbaţi, care se cunoşteau, s-au întâlnit pe stradă, unul dintre ei fiind însoţit de copil.

La un moment dat, pe fondul unei neînţelegeri, unul dintre bărbaţi a scos un pistol cu bile şi a tras în celălalt, rănindu-l uşor în picior. Bila a ricoşat în copil, rănindu-l uşor la coapsă, potrivit surselor citate.

Agresorul, care venise la întâlnire cu un autoturism, a fugit de la locul faptei.

Bărbatul împuşcat şi copilul au fost transportaţi la spital, pentru a primi îngrijiri.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului "Grigore Alexandrescu", copilul este în afara oricărui pericol, însă va fi supus unei intervenţii chirurgicale minore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici