Un copil de 3 a fost luat de ape sub privirile tatălui său

  • Un copil în vârstă de 3 ani a dispărut în apa râului Cerna.
  • Minorul s-a dezechilibrat, a căzut în apă şi a fost luat de apă, tatăl neputând să îl mai salveze.
  • La miezul nopţii, trupul micuţului a fost găsit în apa râului.
272 afișări
Imaginea articolului Un copil de 3 a fost luat de ape sub privirile tatălui său

Un copil de 3 a fost luat de ape chiar în faţa tatălui său, în judeţul Hunedoara

Duminică seara, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată că un copil în vârstă de 3 ani a dispărut în apa râului Cerna, în zona localităţii Topliţa.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă patrula de siguranţă publică aflată în serviciu pe zona rurală, precum şi o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara şi s-a solicitat în regim de urgenţă deplasarea la faţa locului a unui echipajul SMURD şi a reprezentanţilor ISU Hunedoara, pentru căutări.

Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul poliţiştilor, jandarmilor şi sătenilor.

La miezul nopţii, trupul micuţului a fost găsit în apa râului, la aproximativ 2 km de locul în care a dispărut.

Poliţiştii au stabilit că minorul era însoţit de tatăl său când s-au deplasat pe malul râului Cerna, unde copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă. La un moment dat, minorul s-a dezechilibrat, a căzut în apă şi a fost luat de apă, tatăl neputând să îl mai salveze.

Trupul copilului a fost preluat de medicii legişti în vederea efectuării necropsiei şi a stabirii cauzei decesului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici