Un copil de 7 ani a murit înecat pe o plajă din Constanţa

Un copil în vârstă de 7 ani a murit înecat, luni seară, pe o plajă din Constanţa, fiind al treilea deces de acest fel înregistrat de la începutul actualului sezon estival. Un alt copil încă este căutat de scafandri, după ce a dispărut, duminică, în apele Mării Negre, pe plaja de la Corbu.

1748 afișări
Imaginea articolului Un copil de 7 ani a murit înecat pe o plajă din Constanţa

Un copil de 7 ani a murit înecat pe o plajă din Constanţa

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, luni, în jurul orei 20.00, copilul de şapte ani a fost adus de valuri la ţărm, inconştient, pe plaja Modern din Constanţa.

Pompierii ISU şi cadrele medicale de la Ambulanţă au încercat zeci de minute să îl resusciteze pe copil, însă în cele din urmă au trebuit să declare decesul.

Băiatul este dintr-o localitate din judeţul Constanţa, Dobromir, iar pe plaja Modern se afla alături de sora sa.

Acesta este al treilea caz de persoană care s-a înecat în mare, de la deschiderea sezonului estival.

Un alt copil, în vârstă de 14 ani, a fost dat dispărut, duminică, după ce a intrat în apele mării pe plaja Corbu din judeţul Constanţa, el a fost căutat, timp de două zile de către scafandrii ISU Constanţa, care au primit ajutor şi de la colegi de la inspectoratele judeţene pentru situaţii de urgenţă Alba, Suceava, Hunedoara, Bucureşti-Ilfov, Vrancea şi Teleorman, aflaţi într-un stagiu de pregătire la Centrul de Antrenament al Scafandrilor de Intervenţie Constanţa.

În total, luni, 25 de scafandri, împărţişi în echipe, au încercat, luni, să găsească trupul copilului. Căutările au fost abandonate la căderea nopţii, urmând să fie reluate marţi dimineaţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici