Un copil de doi ani a murit după ce a căzut într-o groapă plină cu apă din curtea unei şcoli

Un copil în vârstă de doi ani din localitatea mureşeană Ceuaşu de Câmpie a murit, luni seară, după ce a căzut într-o groapă plină cu apă, de aproximativ un metru adâncime, aflată pe terenul de sport din curtea şcolii din comună.

26 afișări
Imaginea articolului Un copil de doi ani a murit după ce a căzut într-o groapă plină cu apă din curtea unei şcoli

Un copil de doi ani a murit după ce a căzut într-o groapă plină cu apă din curtea unei şcoli (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit martorilor, copilul era la joacă cu fraţii săi pe terenul de fotbal din localitate, iar la un moment dat s-a dus după o minge şi a căzut într-o groapă de unde se scosese pământ pentru a nivela terenul de fotbal, nesemnalizată, adâncă de circa un metru şi care se umpluse cu apă de ploaie.

"Am primit solicitarea luni seară, în jurul orei 18.00. Am ajuns în circa 12 minute, dar nu am mai putut face nimic. Copilul era căzut demult în apă, din câte am înţeles l-a găsit fratele lui, care şi-a anunţat părinţii şi apoi ne-au chemat pe noi. A fost scos de părinţi, dar nimeni nu ştie cât a stat în apă", a declarat medicul Vlad Necula de la SMURD Târgu Mureş.

Potrivit acestuia, când a ajuns echipajul SMURD, copilul era în stop cardiorespirator, iar medicii au încercat să îl resusciteze, dar nu a mai putut fi salvat.

"Am încercat să facem ceva, fiind vorba de un copil de doi ani, dar nu a reacţionat absolut deloc, ceea ce este rar pentru o inimă tânără", a spus Necula.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici