Un copil de doi ani, cu dureri extreme, a rămas paralizat după ce medicii i-au pus un diagnostic greşit de 15 ori

  • Un copil în vârstă de doi ani a rămas paralizat după ce medicii i-au greşit diagnosticul de 15 ori.
  • Mama copilului a insistat timp de trei luni la mai mulţi medici, fiind convinsă că diagnosticul pus - colici - era greşit întrucât micuţul avea dureri mari, dar toţi au ignorat-o.
23817 afișări
Imaginea articolului Un copil de doi ani, cu dureri extreme, a rămas paralizat după ce medicii i-au pus un diagnostic greşit de 15 ori

FOTO The Mirror

Ollie Knowles (doi ani) din Lancashire, Anglia, a rămas paralizat după ce mai mulţi medicii i-au pus greşit diagnosticul.
 
Medicii au ignorat durerea micuţului şi au pus-o pe seama colicilor sau a constipaţiei. Mama, în vârstă de 34 de ani, a descoperit că băiatul are cancer abia după ce tumoarea a ajuns la coloana vertebrală, declară aceasta pentru The Mirror.
 
Odată ce cancerul s-a răspândit spre coloană, copilul a rămas paralizat de la talie în jos, situaţie tragică ce ar fi putut fi prevenită dacă medicii descopereau la timp afecţiunea, spun părinţii celui mic. Aceştia au insista ca Ollie să fie operat, dar medicii în cauză au spus că o intervenţie chirurgicală este exclusă din cauza situaţiei COVID şi că băiatul e doar constipat, când de fapt, tumoarea îi apăsa pe stomac. 
 
Oliie a fost diagnosticat abia recent cu neuroblastom, unul dintre cele mai comune forme de cancer la copii. Tumoarea, de mărimea unui măr, se afla în stomac. Micuţul a început să facă chimioterapie la spitalul de copii din Manchster. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici