Un copil de nouă ani pune pe drumuri Poliţia: A susţinut că a fost răpit, drogat şi abuzat sexual

Poliţiştii bistriţeni au făcut mai multe filtre luni seară ca să dea de urma unei maşini cu care ar fi fost răpit un copil de nouă ani care a susţinut că a fost răpit, drogat şi abuzat sexual de şoferul unei maşini de teren de culoare neagră.

359 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că luni, la ora 18.00, poliţiştii au fost sesizaţi de părinţii unui băiat de nouă ani din satul Anieş că acesta ar fi căzut victimă unui pedofil care l-ar fi răpit de pe stradă în jurul orei 15.00, când ieşea de la magazinul din sat.

"Părinţii au susţinut, pe baza relatărilor copilului, că acesta a fost urcat într-un jeep negru înmatriculat în judeţul Cluj şi dus pe un drum forestier, unde i-a fost fost administrat un drog, a fost apoi abuzat sexual, după care bărbatul l-a adus înapoi şi l-a abandonat de unde l-a luat", a declarat Antonela Gorgan.

Potrivit sursei citate, copilul a fost dus la medic, iar acesta a infirmat spusele băiatului, deşi, între timp, se formaseră deja filtre pentru identificarea maşinii pe care acesta a descris-o.

"Poliţiştii au format mai multe filtre ca să identifice maşina descrisă de copil, dar, după examenul medical, am fost anunţaţi că nu se confirmă cele spuse de băiat. Având doar nouă ani, nu-l putem sancţiona în niciun fel", a declarat Gorgan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici