Un copil de şase ani din Ucraina, replică pentru Boris Johnson

  • Ilya are şase ani iar familia sa a murit în Mariupol, unde ruşii au bombardat masiv cartierele rezidenţiale.
  • Replica băiatului este un răspuns la scrisoarea deschisă a premierului britanic către copiii ucraineni.
24747 afișări
Imaginea articolului Un copil de şase ani din Ucraina, replică pentru Boris Johnson

FOTO Melinda Simmons, ambasadoarea UK în Ucraina

Ilya este unul dintre copiii care au rămas singuri pe lume. Ruşii le-au ucis părinţii şi fraţii. Însă Ilya speră că războiul se va încheia curând, iar viaţa va reveni la normal în oraşul său, Mariupol. 
 
„Dragă Boris Johnson, Vreau ca războiul să se termine, iar oamenii să nu mai moară. Vreau să joc fotbal în oraşul meu, Mariupol. Mi-aş dori ca niciun copil din lume să nu trăiască vreodată un război. Salutări tuturor copiilor din Marea Britanie. Vă mulţumesc pentru suport. Vom triumfa! Am o pisică, Frosya. Îţi trimit un steag al Ucrainei, desenat de mine. Te îmbrăţişez! Ilya, 6 ani”. 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici