Un copil din Constanţa a fost dus la spital cu arsuri grave după explozia unui tub de spray aruncat în foc

Un copil în vârstă de 12 ani, din localitatea Sinoe, judeţul Constanţa, a ajuns, luni, la Spitalul din Cogealac, cu arsuri grave pe corp, după ce un tub de spray aruncat în focul făcut în curte, de părinţi, ar fi explodat lângă el, transmite corespondentul MEDIAFAX.

426 afișări
Imaginea articolului Un copil din Constanţa a fost dus la spital cu arsuri grave după explozia unui tub de spray aruncat în foc

Un copil din Constanţa a fost dus la spital cu arsuri grave după explozia unui tub de spray aruncat în foc

Potrivit unor surse medicale, copilul în vârstă de 12 ani a fost rănit după ce tubul de spray aruncat în focul făcut de părinţi pentru a arde deşeuri, în curte, ar fi explodat lângă el.

Părinţii l-au dus pe băiat la Spitalul din Cogealac, iar după ce primeşte primele îngrijiri medicale la Centrul de Primiri Urgenţe, copilul urmează să fie transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă Grigore Alexandrescu din Bucureşti

”A explodat un tub de spray. Copilul a fost dus la spital la Bucureşti, cu arsuri pe 20 % din suprafaţa corpului. Va fi transportat cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgenţă Grigore Alexandrescu,”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Constanţa.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili dacă băiatul era nesupravegheat în momentul în care tubul de spray a explodat şi l-a rănit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici