Un copil şi mama lui au murit într-un accident rutier în zona Jilava. Circulaţia este blocată

Un copil şi mama lui au murit, marţi, în urma unui accident rutier care a avut loc în zona localităţii Jilava, maşina în care se aflau cei doi fiind lovită de un tir, au declarat oficiali ISU pentru MEDIAFAX.

10362 afișări
Imaginea articolului Un copil şi mama lui au murit într-un accident rutier în zona Jilava. Circulaţia este blocată

Un copil şi mama lui au murit într-un accident rutier în zona Jilava. Circulaţia este blocată (Imagine: Cristi Vatavu / Mediafax Arhiva Foto)

"Femeia care se afla încarcerată a fost declarată decedată de către medicii de la SABIF. Sunt două victime în total, femeia de la volan şi copilul care se afla în maşină. Accidentul a avut loc între un tir şi un autoturism, lovindu-se frontal. Şoferul de pe tir este conştient. S-a intervenit cu o maşină de descarcerare, două maşini cu apă şi spumă, o ambulanţă de prim ajutor şi din partea SABIF un o echipa cu medic", au declarat oficiali ISU-Bucureşti pentru MEDIAFAX.

În judeţul Ilfov, traficul rutier este întrerupt pe DN5 Bucureşti - Giurgiu, în zona Jilava. Conform primelor informaţii primite, autoturismul a pătruns pe sensul opus. Până la reluarea circulaţiei, pot fi folosite rute ocolitoare alcătuite din drumuri judeţene, cum ar fi: din 1 Decembrie: DJ401D Copăceni - DJ401A Vidra - DJ401 Berceni - DN Centura Bucureşti sau DJ401D Dărăşti - Măgurele - DN Centura Bucureşti (în ambele sensuri); din Adunaţii-Copăceni: DJ412A Dărăşti-Vlaşca - Novaci - DN6 Mihăileşti - Bucureşti (în ambele sensuri), informează centrul Infotrafic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici