Un corespondent şi un cameraman Pro TV, agresaţi pe plaja din Vama Veche - VIDEO

Corespondentul Ştirilor ProTV Ilknur Pintilie şi operatorul de imagine Gabi Anghelescu, care filma pentru jurnalul de la ora 19:00 de pe 1 Mai, au fost agresaţi în timpul transmisiunii în direct.

1003 afișări
Imaginea articolului Un corespondent şi un cameraman Pro TV, agresaţi pe plaja din Vama Veche - VIDEO

Un corespondent şi un cameraman Pro TV, agresaţi pe plaja din Vama Veche

Conform stirileprotv.ro, Poliţia Mangalia s-a autozesizat în acest caz, iar dacă vor fi identificate, persoanele care au bruscat echipa de filmare riscă să fie acuzate de agresiune.

Ilknur Pintilie a mers să îşi facă analizele medicale, deoarece este însărcinată şi primul ei gând a fost către bebeluşul pe care îl poartă.

Cameramanul care a încercat să îi oprească pe agresori a fost lovit cu o bâtă şi are mâna dreaptă în atele.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici