Un delfin eşuat a fost descoperit pe o plajă din Constanţa, duminică. ONG: „A murit înecat”

  • Un delfin de 2,4 metri a fost descoperit, duminică, eşuat pe plaja din zona Pescărie, din Constanţa.
  • Acesta s-a prins într-un fir de taparină şi a suferit răni la mandibulă şi la înotătoarele pectorale, ceea ce au dus la moarte prin înec.
6716 afișări
Imaginea articolului  Un delfin eşuat a fost descoperit pe o plajă din Constanţa, duminică. ONG: „A murit înecat”

Un delfin eşuat a fost descoperit pe o plajă din Constanţa, duminică FOTO Mare Nostrum

ONG-ul Mare Nostrum a postat, duminică, pe pagina de Facebook, faptul că unul dintre cele mai mari exemplare de afalin, măsurând 2,4 metri, a fost descoperit de constănţeni pe plaja din zona Pescărie.

Salvatorii s-au deplasat în zonă, fără a mai putea face ceva pentru delfinul care era deja mort.

„Afalinul s-a prins într-un fir de taparină, care i-a produs răni în jurul mandibulei şi înotătoarelor pectorale. A murit înecat”, spun cei de la Mare Nostrum.

                                  

Potrivit acestora, deşi astfel de cazuri pot produce panică printre cei aflaţi pe plajă, mai ales din cauza lungimii foarte mari pe care o are un astfel de delfin, cei care se intersectează cu astfel de cazuri să rămână calmi şi mai ales să nu atingă exemplarele eşuate, deoarece există riscul de a contacta boli de piele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici